LapTop DJ / AspyDigital BLOG oldala

Laptop DJ / AspyDigital lemezlovas BLOG oldala....több mint 10 év után visszatértem a pult mögé.... 1988 óta foglalkozom zenéléssel. 1998-ban visszavonultam stúdióba és produceri valamint tanácsadói funkciókat láttam el. Résztvettem több neves előadóművész lemezének elkészítésében. 10 évnyi kihagyás után a stúdió ajtaján kívül is szeretnék tevékenykedni ezért visszatértem a pult mögé. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz saját zene vagy mix vagy remix. Sőt... az igazi munka igazán csak most fog elkezdődni. http://www.laptopdj.eu

Friss topikok

Linkblog

Tanuld meg a DJ-skedés fortélyait a legnagyobb nevektől!

2009.06.09. 09:08 :: AspyDigital - LapTop DJ

Mindig is érdekelt, hogy állhatnál be TE a DJ-pultba? Szereted a zenét, kíváncsi vagy, milyen is lehet a DJ-k világa? Itt az alkalom, hogy igazi profiktól tanulj ideális körülmények között!


 

Az Európai Fény és Hang Akadémia együttműködésben a DJ Szövetséggel bemutatja az ország első modulrendszerű, alap-, PRO- és mester szintet is tartalmazó DJ-képzését.


 


 

DJ tanfolyam alapfokon - máris jelentkezhetsz!


 

Június 18-án, 20-án és július 3-án indulnak az első kurzusok a budapesti Aréna Pláza teraszán, a Retro Terasz szórakozóhelyen. A jelentkezők választhatnak a hétköznapi és hétvégi tanfolyamok közül, hogy az időbeosztás ne jelenthessen problémát. Vidéki hallgatóink számára 3 napos (péntek-szombat-vasárnapi) szuperintenzív tanfolyamat is indítunk, és igény szerint szállodai elhelyezést is tudunk biztosítani.


 

A technikai hátteret a ZAJ DJ biztosítja, így a hallgatók mind a bakelitlemezes, mind a CD-s és egyedülálló módon a timecode alapú, számítógépes DJ-pulttal is megismerkedetnek. A pultok párhuzamosan működnek, használatukat szakavatott gyakorlatvezetők segítik.


 

Oktatóink a legismertebb hazai DJ-k közül kerülnek ki, és hallgatóink beszélgethetnek a hazai DJ szakma “nagy öregjeivel” is:


 

Arató András, B. Tóth László, Bárány Attila, Czabán Gábor (Revolution), Császár Előd (Shane 54), Faragó Krisztián (Quick), Lauer Krisztián, Lumnitzer Csaba (Jay Lumen), Mózsi Tamás (Spy The Ghost), Náksi Attila & Brunner Zsolt, Nyújtó Sándor (DJ Newl)

Rozmann András (Andy Sole), Spiegelhalter László (Spigiboy)

és még további profi lemezlovasok...

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a www.efha.hu oldalon!

Az okj-s végzettséget adó PRO-DJ tanfolyam szeptemberben indul, részletek hamarosan honlapunkon lesznek olvashatók. Az első mesterkurzus indításának várható időpontja 2009. november-december.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://djaspydigital.blog.hu/api/trackback/id/tr831173145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása