LapTop DJ / AspyDigital BLOG oldala

Laptop DJ / AspyDigital lemezlovas BLOG oldala....több mint 10 év után visszatértem a pult mögé.... 1988 óta foglalkozom zenéléssel. 1998-ban visszavonultam stúdióba és produceri valamint tanácsadói funkciókat láttam el. Résztvettem több neves előadóművész lemezének elkészítésében. 10 évnyi kihagyás után a stúdió ajtaján kívül is szeretnék tevékenykedni ezért visszatértem a pult mögé. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz saját zene vagy mix vagy remix. Sőt... az igazi munka igazán csak most fog elkezdődni. http://www.laptopdj.eu

Friss topikok

Linkblog

Sztárparádé Füzesgyarmaton

2009.08.28. 13:24 :: AspyDigital - LapTop DJ

A FÜZESGYARMATI HIREKBŐL 1:1-ben átvett írás

Soha nem látott sztárparádé Füzesgyarmaton - ahol a top DJ-k is együtt buliztak a közönséggel -

 A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület két napos, pihenéssel, wellness programmal egybekötött szakmai találkozót rendezett tagjai számára a füzesgyarmati Hotel Garában. A délutáni technikai bemutatók, a medence partján elköltött közös grill-vacsora és a szakmai kérdéseket megvitató esti konferenciabeszélgetés után beindult az éjszakai élet is: a külön erre az alkalomra megnyitott szórakozóhelyen Molnár Laci (djM), az ismert helyi lemezlovas által szervezett party-ra a DJ Szövetség rendezvényen résztvevő tagjain kívül - annak ellenére, hogy egy keddi napról van szó - több száz helyi és környékbeli fiatal is összegyűlt, hogy találkozzon és együtt mulasson a "nagyokkal". Bátran mondhatjuk, a környéken sem volt még rá alkalom, hogy ennyi sztár DJ együtt, egyszerre tegye tiszteletét egy klubban. A közös bulizás természetesen nem maradhatott egy kis diszkózás nélkül: sorra álltak be a pultba vagy mentek föl a színpadra a neves lemezlovasok. Először az Angliától Hollandián át Spanyolországig mindenütt rendszeresen megforduló, a világhírű Hed Kandi csapatához tartozó, Magyarországon mégis kevésbé ismert AspyDigital egyfajta back-to-back szettet nyomott az Ableton Live technikai eszköz egyik legnagyobb mágusával, DJ Bernarddal. Majd beköszönt és szórakoztatta egy kicsit a közönséget maga Spigiboy is, aki nem csak közismert lemezlovas, hanem a DJ Szövetség alelnöke is. Ezt követően Dred és Doris négyszámos mini-fellépésére tombolt a közönség és énekelte velük együtt a jól ismert slágereket. Majd egy kis hip-hop, de nem akárhogyan: DJ Revolution élőben beatbox-olt a színpadon. Ja, Revo egyébként zeneakadémiát végzett operaénekes és "mellesleg" beatbox világbajnok - hogy igazán büszkék lehessünk rá... Be is mutatott egy fantasztikus műsort, amelyben a kettőt még kombinálta is! Amikor Náksi átvette a pultot, már kellően fel volt lelkesülve a közönség ahhoz, hogy telitorokból kiabálja, hogy "I am A Miami Bitch".

DJ Juniorral közösen fantasztikus műsort adtak, s közben beszállt DJ Wayko és DJ Wallas is. S egyszer csak jött az i-re a pont: meglepetésszerűen a pultban termett Bárány Attila! Levezetésként pedig a videodisco egyik legnagyobb hazai művelője, az egészen Szombathelyről érkező Andy Sole táncoltatta meg a nagyérdeműt, ezúttal "kép nélkül". A közönséggel együtt mulatott a többi DJ is, köztük egyes speciális műfajok (latin, progresszív house, drum & bass, stb.) legelismertebb nevei: Adalberto, Dandy, Chris.su, s persze jónéhány további kiváló DJ, szerte az országból. Ami még különlegesebbé tette az estét, hogy mindenki lazán, kötetelnül, felszabadultan zenélt, s közben bulizott, jól érezte magát, s beszélgetett, barátkozott folyamatosan a helyi közönséggel. A legnagyobb sztár ezen az estén természetesen Bárány Attila volt; követhetetlen mennyiségű autogram (több, különböző színű tollal), közös fotó és közös séta örökítette meg látogatását...

Bárány, Junior, Náksi Spigi és a többiek is végig rendkívül szimpatikusan, közvetlenül viselkedtek, s saját bevallásuk szerint is igen jól érezték magukat a kollégákkal és a közönséggel Füzesgyarmaton.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://djaspydigital.blog.hu/api/trackback/id/tr291344088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása