LapTop DJ / AspyDigital BLOG oldala

Laptop DJ / AspyDigital lemezlovas BLOG oldala....több mint 10 év után visszatértem a pult mögé.... 1988 óta foglalkozom zenéléssel. 1998-ban visszavonultam stúdióba és produceri valamint tanácsadói funkciókat láttam el. Résztvettem több neves előadóművész lemezének elkészítésében. 10 évnyi kihagyás után a stúdió ajtaján kívül is szeretnék tevékenykedni ezért visszatértem a pult mögé. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz saját zene vagy mix vagy remix. Sőt... az igazi munka igazán csak most fog elkezdődni. http://www.laptopdj.eu

Friss topikok

Linkblog

Ki lesz az év DJ-je?

2010.01.28. 16:32 :: AspyDigital - LapTop DJ

Ki lesz az év DJ-je?

A DJ Szövetség - Magyar Lemezlovas Egyesület idén is megrendezi immár hagyományos díjátadó ünnepségét, amelyen az előző év legjobb teljesítményeit nyújtó DJ-ket, producereket díjazza, illetve minden életműdíjat ad át a szakma egy-egy neves, több évtizedes múlttal rendelkező, a későbbi generáció számára meghatározó képviselője számára.

Az év DJ-je címre a DJ Szövetség tagjai, az év producere kategóriában az Elnökség tagjai jelölhetnek bárkit, műfajtól függetlenül, majd az öt (holtverseny esetén hat) legtöbb jelöléssel rendelkező DJ, illetve producer közül szintén a teljes tagság választja meg a győztest.

A két kategória jelöltjei:

Az év DJ-je:
Andrewboy
Bárány Attila
Hamvai P.G.
Szatmári
Vajkó
Wallas

Az év producere:
Belocca
B-Sensual
Jay Lumen
Myon & Shane 54
Stereo Palma

Az est folymán kiderül továbbá, ki tart az Egyesület vezetősége az év felfedezettjének.

Az életműdíjat ez alkalommal a méltán híres és népszerű lemezlovas-műsorvezető-médiaszemélyiség, Dévényi Tibi bácsi veszi át.

Forgatási, interjú, stb. lehetőségek mind vele, mind a többi nyertessel a helyszínen.

A díjátadóra és az azt MEGELŐZŐ állófogadásra szeretettel várjuk a sajtó képviselőit is. Részvételi szándékát kérjük, jelezze az info@djszovetseg.hu e-mail címen.

Helyszín:
Moulin Rouge VI. Bp. Nagymező u. 17.

Időpont:
2010. január 28., 18:00.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://djaspydigital.blog.hu/api/trackback/id/tr241710233

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dj Szövetség Díjkiosztó 2010 2010.01.29. 13:25:58

Napok óta írnak a különböző zenei oldalak a Lemezlovas Egyesület díjátadójáról, no meg arról, hogy Dévényi Tibi bácsi és a pöttyös labdája életmű díjjat fog kapni. Ezért gondoltam egyet, felhívtam BanDJ-t, hogy érdeklődjek az eseményről. Mondta, hogy v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása